• Coen Nuijten
  • »
  • De macht van de witte leeuw De macht van de witte leeuw

De macht van de witte leeuw

De twee vrienden Juda en Guus spelen verstoppertje in het bos. Plotseling worden ze aangevallen door een grote, zware reus. Net op tijd springt er een witte leeuw uit de struiken. die de jongens beschermt en de reus op afstand houdt. De vrieden vluchen naar de boomhut, waar ze een schatkist met zeven gekleurde pijlen en een bood vinden. Wat moeten ze ermee? En hoe loop het gevecht tussen de reus en de leeuw af? 

In dit boek legt Coen Nuijten uit wie de reus en de leeuw zijn en wat de jongens moeten doen met de gekleurde pijlen. Met leuke verhalen en spannende opdrachten helpt hij kinderen begrijpen wie de Heilige Geest is en hoe ze de gaven van de Heilige Geest kunnen gebruiken om te overwinnen. En wat zit er nu eigenlijk in die schatkist? Ontdek het zelf in dit supertoffe doe-boek!

Coen Nuijten is oprichter van C-Generations en leert o.a. kinderen ontdekken hoe ze beste vrienden met Jezus kunnen worden. Coen spreekt ook in kerken en op scholen.

Een stoer verhaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Met gave doe-opdrachten, vragen en proefjes! Leuk om alleen te lezen of samen met je kind(eren).

 

Andere boeken van Coen