De laatste pijl van de witte leeuw

Juda en Guus zijn beste vrienden. In dit boek beleven ze een spannend avontuur samen met hun vriendin Lili. Het dorp is namelijk in groot gevaar en het lot van de inwoners ligt in hun handen. Het leger van de zwarte reus komt eraan en die wil alles kapotmaken. Juda, Guus en Lili kunnen het dorp redden door hun superpijlen goed in te zetten. Maar ze weten nog niet waar de nieuwe superpijl voor is die ze van de witte leeuw hebben gekregen. Ontdekken ze op tijd hoe de superpijl werkt en lukt het Juda, Guus en Lili om het dorp en de inwoners te redden? 

In dit avontuurlijke boek neemt Coen Nuijten je mee op een heldere manier over de geestelijke wereld. Je zal merken dat de kinderen (en de ouders) niet kunnen stoppen met lezen in dit meeslepende verhaal afgewisseld met leerzame lessen. 

Het verhaal en de prikkelende bijbehorende opdrachten na ieder hoofdstuk sluiten naadloos aan bij de belevingswereld van kinderen. Het boek is te gebruiken als dagboek voor kinderen, leuk om als ouders samen met je kind door te nemen en zeer geschikt als kinderwerkersmateriaal. 

Een boek vol avonturen voor kinderen vanaf 8 jaar.

 

RecenCies

 

Tiemen Westerduin

Met dit boekje wil Coen je erop wijzen dat God heel bijzondere dingen wil doen door gewone mensen zoals hijzelf en jij. Het boekje staat vol met grappige, bijzondere en indrukwekkende, persoonlijke verhalen die je laten lachen en nadenken.


Daniel Renger

Op eerlijke, aansprekende en verhalende manier daagt Coen je uit om de held in jezelf te vinden. We leven in een tijd dat de wereld helden nodig heeft en ik hoop dat dit boek je zal inspireren om een held te worden in jouw generatie.


Herman Boon

Coen vertelt dat we allemaal een held kunnen zijn. Niet in eigen kracht maar door de kracht van de Heilige Geest.

Andere boeken van Coen