• Coen Nuijten
  • »
  • De buit van de witte leeuw De buit van de witte leeuw

De buit van de witte leeuw

Juda en Guus zijn beste vrienden. Ze beleven in dit boek een spannend avontuur in hun zoektocht naar de buit van de witte leeuw. Ze worden achtervolgd door een digi-mug en moeten een woeste rivier oversteken. Soms gaat het helemaal mis en weten de jongens niet zo goed hoe het verder moet. Maar dan verschijnt er een schitterende gouden duif, die ze de weg naar de buit wijst. Juda en Guus moeten veel gevaren overwinnen, maar uiteindelijk vinden ze de weg naar het kasteel van de Koning.

In dit nieuwe boek over de witte leeuw legt Coen Nuijten uit hoe jij kunt wandelen met God. Hij laat zien welke gevaren je tijdens je tocht kunt tegenkomen en hoe je de vijanden kunt verslaan. Coen laat je op een creatieve manier zien hoe jij de geestelijke strijd kunt winnen en je kunt laten leiden door de kracht van de Heilige Geest. De opdrachten na elk hoofdstuk helpen je om aan de slag te gaan met wat je hebt geleerd.

Een stoer verhaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Met gave doe-opdrachten, vragen en proefjes! Leuk om alleen te lezen of samen met je kind(eren

Andere boeken van Coen