CoeN Nuijten

Spreker, Trainer & Auteur

 

"JEZUS, HIJ IS MIJN PASSIE. IK GELOOF DAT ER NIETS MOOIERS IS DAN JE DAGELIJKS LEVEN MET HEM TE LEIDEN"


Als spreker, trainer, coach en auteur heb ik sinds 2015 het voorrecht om dagelijks God’s woord met veel mensen, jong en oud, te mogen delen. Dit doe ik door het spreken tijdens kerkdiensten, jongerenbijeenkomsten en christelijke festivals. Online kom je mij tegen als presentator van inspirerende video's die we maken met een klein team. Offline schrijf ik boeken voor kinderen waarin het Evangelie centraal staat. Ook train ik kinder- en jongerenwerkers in het bereiken van jonge mensen met het Evangelie van Jezus Christus. Kortom, alles wat ik doe, doe ik voor, met én dankzij Jezus. Wil je meer weten over mijn werk? Of mij uitnodigen te komen spreken in jouw gemeente? Neem hieronder contact met mij op. 

 

Contact

Webshop

Gratis verzending vanaf €25,-

(binnen Nederland)

spreken & Trainen 

0427SSVrijdag-94

Spreekbeurten

Ik geloof dat er niets mooiers is dan te leven met Jezus en in afhankelijkheid van God. Daarom breng ik wekelijks het Evangelie in kerken in heel Nederland. Omdat God mij een man heeft gemaakt met veel energie, humor en creativiteit zie je dit terug in mijn spreekbeurten. Ben je benieuwd naar wat ik voor jou en jouw gemeente kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Ik wil graag
meer weten!

training

Trainingen

Kerken worstelen met het bereiken van hun jonge achterban. Het lukt niet altijd om een connectie te maken. Het gevolg hiervan is dat jonge mensen kerken verlaten. Met mijn trainingen help ik kerken te kijken op welke manier zij er makkelijker aansluiting kunnen vinden met jongeren en visa versa. De trainingen zijn altijd maatwerk. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Laten we samen jonge mensen thuis bij Jezus brengen!

Ik wil graag
meer weten!

Contact

coennuijten

 

Wil je mij als spreker, trainer of een coachingsgesprek aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in, dan neem ik z.s.m. contact met je op om verder te praten.

* = verplicht