C-Generations zoekt een social media Evangelist

C-Generations zoekt een Social Media Evangelist / Manager!

Wij hebben een missie: alle jonge mensen (8-25 jaar) in Nederland binnen 5 jaar bereiken met het Evangelie van Jezus.

Met C-Generations willen we Jezus zichtbaar maken onder de jonge mensen. We willen ze inspireren en aanmoedigen om Jezus te volgen. Om onze online en social media bereik te vergroten zoeken we een social media BAAS (m/v)! Iemand met passie voor Jezus en talent voor alles wat met social media te maken heeft.

Wat geloven we?

Wij geloven dat Jezus hart heeft voor de jonge mensen binnen én buiten de kerk. Hij vindt hen geweldig en wil niets liever dan dat ze Hem leren kennen. Helaas verlaten veel jonge mensen de kerk of ze willen überhaupt niets met Jezus te maken hebben. Wij geloven dat het kennen van Jezus je leven op een geweldige manier verandert en verrijkt. Het zet je in je bestemming. We geloven dat het onze roeping is om alle jonge mensen in Nederland te bereiken. Dit willen we meer en meer doen via onze social media kanalen. Met strakke, pakkende en relevante content.

Wat doen we?

Op dit moment bereiken we voornamelijk jonge mensen ín de kerk met het Evangelie door het spreken in kerken en op christelijke festivals, het uitgeven van jeugdboeken en het geven van trainingen (aan kinder- en jongerenwerkers). We willen meer jonge mensen gaan bereiken die niet naar de kerk komen en misschien nog nooit over Jezus hebben gehoord. Dit willen we online doen, onder andere via onze social media kanalen en die van onze samenwerkingspartners.

Wat willen we?

Jonge mensen binnen én buiten de kerk bereiken met het Evangelie van Jezus door middel van toffe social media content met aansprekende en pakkende thema’s.

Wie zoeken we?

Ben jij een BAAS in het maken, posten en analyseren van social media content? Dan zoeken we jou! Jij wordt de leading men/lady van onze sociale media kanalen. Met jouw toffe en creatieve ideeën zorg je dat we een groot bereik hebben onder de jonge mensen in Nederland.

Durf jij de uitdaging aan te gaan om alle jonge mensen in Nederland te bereiken via Instagram, Snapchat, YouTube en Facebook? Dan horen we graag van je!

Wat ga je doen?

 • Héél véél mensen bereiken met het Evangelie via de social media kanalen van C-Generations.
 • Je komt te werken bij een enthousiaste en gedreven club met ieder hun eigen expertise en talenten. Jij wordt hierin hét brein alles wat met social media te maken heeft.
 • Het bedenken, creëren, beheren en analyseren van content voor onze social media kanalen.
 • Optimaliseren van campagnes via bij jou bekende online & interactieve media tools.
 • Zelfstandig en/of in samenwerking invulling geven aan ontwikkeling en uitvoering van online concepten.

Wie ben jij?

 • Je hebt passie voor Jezus en jonge mensen. Je staat voor 100% achter de visie, missie en doelstelling van C-Generations.
 • Je hebt een passie voor (online) marketing en social media en loopt zelf voorop in technologie.
 • Je bent bereid om maandelijks één dag te komen brainstormen op ons kantoor in Gouda en 1x per week samen te werken aan concepten.

Wat wij van je verwachten

 • Aantoonbare werkervaring met het verzamelen, schrijven, bewerken en plaatsen van content op social media. We zoeken met name iemand die dol is op alles te maken heeft met Instagram, Snapchat en YouTube.
 • Je vindt het een sport om met iedere post en storie’s zoveel mogelijk bereik te creëren.
 • Je bent bekend met Social Media trends, tools en ontwikkelingen.
 • Creatief van geest, maar ook commercieel ingesteld.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord, maar vóóral in geschrift.
 • Bij voorkeur 1 – 3 dagen per week beschikbaar.

Dit bieden wij

 • Een toffe werkplek in een enthousiast en gedreven team.
 • Een financiële vergoeding. Hoeveel dat is, hangt af van jouw inzetmogelijkheden en we verwachten dat je d.m.v. eigen netwerk voor de helft hierin bijdraagt. We gaan hier graag over met je in gesprek.

Interesse? Stuur ons dan een bericht met je gegevens, ervaring en motivatie naar info@coennuijten.nl . Heb je vragen, bel dan naar Coen 06-40891107. Hij verteld je er graag meer over.

Sluitingsdatum vacature: 20 juli 2019