C-Generations zoekt presentator met passie voor Jezus! (M/V)

Wij hebben een missie: alle jonge mensen in Nederland binnen 5 jaar bereiken met het Evangelie van Jezus.

Vroeger zouden we op een kistje op elke straathoek gaan staan, maar in deze digitale tijd willen we de jonge mensen opzoeken op een plek waar ze het meest zijn: online!

Hier kunnen we – zonder kerkgebouw – een ontzettend grote groep bereiken met het Evangelie. We willen jonge mensen laten zien hoe geweldig Jezus is en dat Hem leren kennen meer dan de moeite waard is. Dit willen we doen doormiddel van verfrissende video’s met relevante thema’s en toffe, originele, prikkelende content.

Wat geloven we?

Veel jonge mensen verlaten God en de kerk of groeien op zonder écht van Hem gehoord te hebben.  Dit terwijl Hij zoveel van hen houdt en een geweldig plan heeft met hun leven. Wij geloven dat het kennen van Jezus je leven op een geweldige manier verandert en verrijkt. Het zet je in je bestemming. We geloven dat het onze roeping is om alle jonge mensen in Nederland te bereiken. Dit willen we meer en meer doen via onze online media kanalen. Met strakke, pakkende en verfrissende content.

Wie zoeken we?

Ben jij jong (18-25 jaar), heb jij passie voor Jezus, ben je in bezit van humor en is voor een camera staan je tweede natuur? Wil jij jonge mensen bereiken met het Evangelie op een eigentijdse manier? Heb jij creatieve ideeën voor toffe online content? Wil je deze realiseren samen met een team van enthousiastelingen? Dan komen we graag met je in contact!

Wie ben jij?

  • Je wilt bouwen aan God’s Koninkrijk! Je hebt passie voor Jezus en jonge mensen en staat voor 100% achter de visie, missie en doelstelling van C-Generations.
  • Je bent bereid om maandelijks één dag samen te werken op ons kantoor in Gouda en 1x per week samen te werken aan concepten.
  • Je hebt ervaring met het staan voor een camera, maken van vlogs en/of andere online content.
  • Je straalt enthousiasme uit en bent super gemakkelijk in de omgang met mensen. Bijvoorbeeld wanneer je ze moet interviewen.
  • Je barst van de creatieve ideeën.
  • Je bent bekend met trends en thema’s die jonge mensen aanspreken.
  • Je bent bij voorkeur 1 – 3 dagen per week beschikbaar.
  • Je hebt een rijbewijs en auto tot je beschikking.

Dit bieden wij

  • Een toffe werkplek in een enthousiast en gedreven team.
  • Een financiële vergoeding. Hoeveel dat is, hangt af van jouw inzetmogelijkheden en we verwachten dat je d.m.v. eigen netwerk voor de helft hierin bijdraagt. We gaan hier graag over met je in gesprek.

Interesse? Dan horen we graag van jou. Stuur je gegevens en informatie -op video !- naar  info@coennuijten.nl.  We horen ook graag wat je ervaring met presenteren is. Wil je eerst meer weten? Bel dan met Coen:  06-40891107.

Sluitingsdatum vacature: 20 juli 2019