Bestand 14-03-17 21 25 47

Preken met passie! 

Coen spreekt al een aantal jaar voor verschillende (leeftijds)groepen, zowel in kerken, conferenties, jeugd-events als kinderdiensten. Altijd op zoek om het woord van God relevant en praktisch te maken en de boodschap aan te sluiten op de verschillende doelgroepen. ‘Door Jezus werkelijk te kennen, maken we een grote impact in onze omgeving. Door een ontmoeting met Jezus kun je niet meer de oude blijven en kom je vanzelf in actie.’ Dit ondervond Coen zelf ook toen hij in 2007 op 20-jarige leeftijd tot geloof kwam. Meteen bracht hij vol vuur en passie het geloof in praktijk.

Geen vier maanden later werd hij gevraagd om mee te doen bij een Alpha cursus. Bij de derde bijeenkomst werd gevraagd of Coen ook iets wilde delen over wie Jezus vandaag de dag voor jou wil zijn. Dat was niet tegen dovemans oren gezegd… Door zijn ervaringen te delen kwamen vele tieners tot geloof. Op dat moment werd naast een passie voor Jezus, ook een passie voor spreken geboren. Maar voordat dat werkelijkheid werd, nam God Coen eerst door een proces om zijn leven op orde te krijgen. Het verleden écht achter zich te laten en te leren om in de volle waarheid te leven.

Hij volgde een voorgangersopleiding en een twee-jarige opleiding aan Bijbelschool ‘De Katapult’ in Den Helder. In deze periode begon God hem opnieuw te roepen voor het spreken. Steeds op zoek om het woord ook daad te maken. Generaties te verbinden om zo Gods kracht en koninkrijk zichtbaar te maken in de maatschappij. Op dit moment werkt Coen full-time binnen C-Generations om zo te bouwen aan een krachtige en aantrekkelijke kerk.