Exemple

De bubbel

 

De ware kerk leeft in een bubbel!

De ware kerk! De PKN heeft toch wel de beste leer… of zijn de baptisten het meest in balans? Nee, de evangelische en pinkster kerken; zij zijn de nieuwe kerk vol van de Geest.

Hoe meer ik als spreker door Nederland reis en in allerlei kerken kom, heb ik gezien dat wij een rijk aantal aan verschillende kerken hebben. Maar wat is nu de waarheid en hoe weten we eigenlijk de dingen die we zeker weten?

We weten allemaal dat Jesse Klaver een hele goede politicus is toch? Of is hij gewoon jong en een goede spreker? We weten ook allemaal dat president Trump een slecht mens is! Of is dat wat de media ons voorschotelt? Oké misschien wel, maar we weten wel allemaal zeker dat mannen vrijwel alles beter kunnen dan vrouwen! Niet voor niets mochten vrouwen nog niet zo lang geleden niet eens stemmen…

Of geloven wij wat we geloven, vinden wij wat we vinden en weten we zeker wat we zeker weten door een bubbel waar wij in leven? Wat is normaal, wat is echt en nog belangrijker; wat is waarheid?

Heeft het niet allemaal te maken met dat we slechts weten wat ons ooit verteld is. En dan is nog de vraag of het waar is wat jou verteld is. Het is niet waar omdat jij die persoon aardig vindt, zoals bij Jesse Klaver. Of omdat de media ons denken een kant op stuurt, zoals bij Trump. Het is ook niet normaal, omdat het nu eenmaal zo is in jouw omgeving. Zoals dat mannen slimmer zouden zijn dan vrouwen, omdat een aantal MANNEN dat ooit besloten hebben.

Maar wat is dan nog wel waar? De wetenschap? Zij baseren alles op feiten toch? Hoe weet je dat zo zeker? Omdat zij dat zeggen? De wetenschap zelf heeft bewezen dat zij nooit 100% waterdicht is, omdat ook zij hier en daar soms aannames moet doen. Dit zorgt dat de hele toren kan omvallen. (Ik zeg niet dat alle wetenschap overboord gegooid moet worden.)

Of is de waarheid dichterbij dan je denkt? Namelijk in jezelf. Als je maar hard genoeg iets wil, lang genoeg ergens mee bezig bent of gewoon meer mediteert, komt de ware mens in jouzelf steeds meer naar boven. Dit is het pad naar jouw geluk! Hier heb je niemand voor nodig behalve jezelf. Ook deze gedachten beangstigen mij; het zorgt voor de individuele maatschappij waar we nu in leven en je zult bedrogen uitkomen.

De spreker/dominee dan, die zondag vertelt dat je voor het eten moet bidden, geen seks mag hebben voor het huwelijk en de kerk niet mag verlaten, omdat… Hij vertelt de waarheid! De dominee heeft er tenslotte voor geleerd of is op zijn minst de hele dag aan het bidden. Nee! Ook al zeggen de sprekers/dominees een hoop goede dingen, zij zijn ook mensen die fouten maken.

Wat moet je dan nog geloven als je niets meer kunt geloven en als je nergens op kunt vertrouwen? Heel simpel: Jezus zegt: Ik ben de weg, de WAARHEID en het leven! Als alles onder je voeten vandaan valt, is er slechts 1 fundament dat blijft staan en dat is een levende relatie met Jezus. Een Persoon, geen theorie.

Zodra we dit omarmen komen alle vormen van kerk zijn op de tweede plaats, zullen kerkmuren vallen en kunnen we uit de bubbel kruipen waar we al zo lang met elkaar in ronddobberen.

Een goede zangdienst of talentvolle spreker maakt nog niet de kerkdienst heilig en is geen weerspiegeling van de waarheid. Laten we de vormen niet heilig maken, maar erkennen dat Hij heilig is. En door Hem staan onze vormen slechts in de schaduw. Het betekent niet dat de vormen van nu slecht zijn. Ik houd persoonlijk van de kerk met al zijn tekorten. Maar kijk verder dan dat je gewend bent.

3 tips om jouw bubbel te doorbreken:

 1. Reizen (niet de toeristische orden): Door andere culturen te bezoeken zal je merken dat de rest van de wereld God dient op een andere manier dan jouw ware kerk.
 2. Ga het gesprek (als gelijke) aan: Door met mensen van andere kerken te sparren, zal je merken dat ook zij een stukje van God weerspiegelen in deze wereld.
 3. Vraag God om je ogen te openen: De Bijbel is radicaal en dat mogen wij dus ook zijn. De Bijbel leert ons om niet te veroordelen, want het oordeel is aan God. Oordeel dus ook jouw broeder en zuster niet die iets anders denkt. Wees ook hier radicaal in!
Read More →
Exemple

Oordelen en de vergrijzende kerk 

Vorig jaar mocht ik spreken in een jeugddienst van een PKN-gemeente. Dat is best bijzonder, omdat ik niet een doorsnee theologische dominee/spreker ben met een net pak aan. Terwijl ik samen met de ouderlingen naar voren liep, zaten er tieners en kinderen klaar om mij een box of high five te geven. Ik had het idee dat dit niet gebruikelijk was, maar kon het niet laten om de voor mij bekende gezichten in style te begroeten. Na een geweldig orgelspel was het mijn beurt om te spreken over het thema: ‘oordelen’. Opvallend was dat dit onderwerp een verzoek was van de jeugd van de kerk. Zoals altijd probeerde ik mijn preek met volle overgave te brengen. Ik schepte op over een vriend die alles lijkt te kunnen, waardoor ik weleens jaloers ben. Mijn eerlijkheid vertelde dat ik soms over mijn vriend roddelde en hem zo veroordeelde.

 

Ik trok het boetekleed aan door te laten zien dat de Bijbel zegt in Matheüs 7 vers 1 en 2: ‘Oordeel niet, opdat er niet over jullie geoordeeld wordt. Want op grond van het oordeel dat je velt, zal er over je geoordeeld worden, en met de maat waarmee je meet, zal jou de maat genomen worden’.

 

In alle opwinding tijdens mijn preek werd ik echter soms afgeleid. Er zat in de overvolle kerk namelijk een jongeman in trainingspak die tijdens mijn preek red bull zat te drinken en appels zat weg te kanen. Dit alles nadat hij tijdens de schriftlezing op het podium ook al in de collecte-zakken had gegraaid. Een enorme stoorzender zult u begrijpen. Iemand die niet thuis hoort in het huis van God. Iemand die begeleiding nodig heeft of in elk geval nog een hoop moet leren.

 

Na ongeveer een halfuur preken over dat we als christenen niet geroepen zijn om te oordelen maar om samen Gods koninkrijk te bouwen hier op aarde, wilde ik de kerk nog even kennis laten maken met die geweldige vriend van mij die letterlijk overal goed in is. Toen ik Robin naar voren haalde met zijn Red bull en klokkenhuis, viel het kerkgebouw bijna om. Iedereen begreep direct wat mijn doel was met deze preek. Bijna alle kerkgangers hadden de jongeman veroordeeld, terwijl juist hij de persoon was met die geweldige talenten.

 

Stop met het oordelen van de personen waar je nog nooit mee hebt gedronken en gegeten. Oordeel niet over iemand die je nog nooit gesproken hebt, mee gelachen of gehuild hebt. Als je die persoon nog nooit een compliment hebt gegeven of persoonlijk hebt aangesproken over zijn/haar gedrag. Oordeel niet over de mensen waar je nog nooit samen de Bijbel mee hebt gelezen, samen mee hebt gebeden of samen iemand verteld hebt over de liefde van Jezus. Als je dat niet hebt gedaan, heb je ook geen idee wie je precies veroordeeld.

 

Als je al deze dingen wel gedaan hebt en je veroordeelt iemand nog steeds; denk dan aan hoeveel recht Jezus heeft om jou te veroordelen! Jezus oordeelt ons niet meer, omdat Hij de straf heeft gekregen aan het kruis i.p.v. jou en mij. Waarom zouden wij dan nog veroordelen?

 

De jeugd vroeg niet voor niks om een preek over oordelen. Zij zijn er klaar mee dat volwassenen meer bezig lijken te zijn met oordelen dan met Gods koninkrijk te bouwen.

 

Wil je aantrekkelijk zijn als kerk en vergrijzing tegen gaan: STOP DAN MET OORDELEN!

 

 

PS: Uiteraard betekent het niet dat alles maar onder de mantel van de liefde gestopt moet worden. Zodra iemand grove fouten maakt zoals seksueel misbruik of een man die zijn vrouw slaat, dan is het aan de rechter en aan God om te oordelen. Wij hoeven dit natuurlijk niet goed te keuren, maar het blijven kinderen van God.

Read More →
Exemple

Halloween een gezellig feestje voor christenen!

Een gezellig griezelfeest wat de laatste jaren steeds populairder wordt in Nederland. Maar is Halloween wel zo gezellig en onschuldig als wij soms denken?

Ik kan mij niet herinneren dat toen ik kind was dit feest zo groots gevierd werd als nu. Vele kinderen gaan deze week verkleed de straat op als horrorclown, heks of weerwolf. De schattige kinderen die bellen aan, doen een dansje of schreeuwen wat en verwachten vervolgens dat je ze snoep geeft. Onder de druk van een paar volwassen ogen, die observerend mee kijken of je het spel wel goed mee speelt en genoeg snoep geeft, bezwijk je onder de druk en geef je de kinderen een rolletje kerkdrop. Althans, dat was wat ik had gedaan toen de kinderen bij mij langs kwamen vorig jaar als ik niet had geweten wat God van dit gruwelfeest vindt.

Ik zat een avondje alleen thuis met de gordijnen dicht. Mijn vrouw was werken en ik zat nietsvermoedend op de bank te Netflixen. Niemand had mij verteld dat het Halloween was en ik had dus geen idee. Terwijl ik midden in een documentaire zat van een bekende voetballer werd er aangebeld. Ik sprong op en liep naar de deur. Onderweg voelde ik mij ineens raar. Het was alsof mijn geest tegen mij zei: ‘Je kan de deur beter niet open doen’. Ik kon het gevoel niet goed plaatsen, maar het was ongemakkelijk. Eigenwijs als ik soms kan zijn, deed ik de deur open. Geheel verbaasd zag ik ineens de meest enge wezens voor mij staan. Ik kan niet ontkennen dat ik hevig schrok wat werd opgemerkt door een volwassene die moest grinniken van mijn sprongetje. Toen de kinderen waren uitgepraat en mij bedreigd hadden voor wat snoep; zei ik tegen ze: ‘Ik geef geen snoep, want ik geloof echt in Halloween. Ik geloof dat er echt iemand is die iedereen altijd bang probeert te maken en ik wil hem niet helpen, succes!’. Beteuterd liep als eerst de horrorclown weg met zijn plastic bijl slepend achter zich aan.

Ik wil iedereen oproepen hetzelfde te doen! Ga niet mee in dit feest. Het is waanzin! Je speelt satan in de kaart door kinderen te laten wennen aan een angstcultuur. Het opent dan ook een deur voor een wereld waar je ver van wilt blijven, maar waarvan je niet kan ontkennen dat het niet bestaat.

Verschillende verhalen door ervaringsdeskundige laten weten dat Halloween een echt feest is voor heksen, satanisten en soortgelijke groepen. Plekken waar christenen aan het bidden zijn, kunnen ze niet actief zijn met het vervloeken van bijvoorbeeld personen, wijken of steden. De geestelijke wereld is reëel. Eerder genoemde groepen lijken dit te begrijpen, maar vele christenen niet. Het is tijd dat we weer eens onze ogen open doen en onze kinderen beschermen voor de subtiele bangmakerij.

In een eerder artikel heb ik wat geschreven over dat we onze kinderen niet moeten laten wennen aan angst! Klik op de link om te lezen: http://www.coennuijten.nl/uncategorized/kinderboekenweek/

Wellicht vind je het lastig om nee te zeggen tegen je kind. Of weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken, lees dan de volgende acht tips!

 

8 TIPS

 1. Het is voor de hand liggend, maar praat met je kind erover en leer ze dat niet alles wat trending, leuk of spannend is ook goed is. Dat je als mens soms keuzes moet maken om ook gelukkig te zijn op de lange termijn. Vertel hier ook je eigen worsteling om dingen die jij zelf niet of wel doet, omdat je weet dat het beter is voor je op de lange termijn.
 2. Als een baby met een stopcontact aan het spelen is, trek je het kind daar weg. Huilen en nog eens huilen is het gevolg. Totdat je een alternatief geeft om mee te spelen. Het stopcontact is dan verleden tijd en de nieuwe rammelaar krijgt alle aandacht. Ga met jouw kind(eren) wat leuks doen, zodat Halloween een goede vervanger krijgt.
 3. Lees samen met je kind het boek: ‘De macht van de witte Leeuw’! Hier leer je samen hoe je om kan gaan met angst. Zodra je het boek met het kind in de praktijk gaat brengen door de zogenaamde superpijlen af te gaan schieten, zullen ze daar zo mee bezig zijn dat Halloween helemaal niet meer interessant is.

Bestel op: http://www.coennuijten.nl/shop/

 1. Leer een kind over de geestelijke wereld. Vertel over het plan van de duivel, maar ook over het plan van God en dat God vele malen sterker is dan de duivel. We hoeven dus niet bang te zijn! Getuig van een overwinning die jij laatst gehaald hebt samen met God.
 2. Bid voor bescherming van je kinderen! Je vecht niet tegen vlees en bloed, maar tegen geestelijke machten. Denk dus niet dat je de strijd alleen door praten kan oplossen, maar strijd in gebed!
 3. Bereid je kind voor! Gedurende het jaar kan je kind iedere zondag naar de kerk. Als het goed is leren ze daar niet alleen Bijbelverhalen, maar ook over de geestelijke wereld. De ervaringen die ze daar op doen zullen een groot verschil maken om zelf de goede keuzes te maken.
 4. Als de kennis ontbreekt in jouw kerk laat je dan trainen, zodat het kinderwerk goed staat. Het is essentieel dat kinderen op jonge leeftijd weten hoe de geestelijke wereld werkt. Jong geleerd is oud gedaan! Met C-Generations geven wij ook trainingen bij u in de kerk. Zie: http://www.coennuijten.nl/c-training/ 
 5. Probeer je kind niet alleen maar wetten op te leggen, maar zorg dat het klimaat rondom het kind zo is dat hij/zij zelf de keuze maakt. Dit is veel duurzamer! Wetten en regels zijn soms nodig, maar zorgen vooral als ze ouder worden voor strijd. Helemaal als jouw regels en wetten tegen alles in gaan wat de populaire vriendjes of vriendinnetjes op school ook doen.
  Dit betekent niet dat ze alleen met soortgelijke kinderen om mogen gaan, maar dat ze zelfstandige keuzes maken ondanks de anders denkende kinderen om hun heen.

 

Succes, en geniet zelf lekker van je rolletje snoep!

 

Read More →
Exemple

kinderboekenweek

 

Als kind heb ik een hele fijne jeugd gehad. Er was genoeg geld, ik maakte snel vriendjes en leerde goed op school. Ook had ik super goede ouders die mij meenamen in de realiteit van de wereld. Omdat de wereld soms hard kan zijn leerden ze mij al snel om te incasseren. Sterk moest ik zijn en vooral niet bang, voor niemand niet! Zo leerde ik om met mes en vork te eten toen ik ongeveer 4 jaar oud was. Als ik dit goed deed kreeg ik een bemoedigende knik van mijn ouders maar zodra ik zat te stuntelen volgde onder de tafel een krachtige trap tegen mijn schenen van één van mijn ouders. Ik had slechts twee weken nodig om op de juiste manier te eten.

In het weekend voetbalde ik graag. Omdat ik wat groter was, had de trainer mij als laatste man gepositioneerd. Mijn taak was om de snelle spitsen van de tegenpartij te stoppen desnoods met een harde tackle. Vanwege mijn lengte en mijn snelheid lukte dit aardig. Mijn vader was dan ook trots op mij als ik aan het voetballen was. Toch gebeurde het wel eens dat de nummer 9 van de tegenpartij langs mij wist te lopen met een snelle actie. Of dit nu eindigde in een doelpunt of niet, mijn vader wilde mij klaar maken voor de echte wereld dus zodra ik thuis was werd ik hardhandig getackeld en riep hij tegen mij: “dit is wat je met die kleine spitsen doet, GEEN GENADE”!

Dankzij mijn ouders liefdevolle en harde opvoeding ben ik nu klaar voor de wereld. Ik weet nu hoe ik met pijn om moet gaan!

Dit fictieve verhaal zou natuurlijk absurd zijn! Toch roepen de voorstanders van de Kinderboekenweek met als motto “gruwelijk eng”, dat het goed is om kinderen alvast te laten wennen aan angst. Net zoals de persoon in het verhaal hierboven alvast moest wennen aan pijn. Alsof een kind dan leert hoe hij met pijn of angst om moet gaan.

Sterker nog, het zal alleen maar angstiger worden. Net zoals het bij een drank- of drugsverslaving lijkt het alsof je niet meer zonder kan. De korte kik is verslavend. En toch weet je dat het je van binnen kapot maakt. Horror verteert je, want je zult merken dat kinderen steeds slechter kunnen slapen.

In de ontwikkeling van een mens gaat het verdedigingsmechanisme van nature wel werken. Zo zit de mens nu eenmaal in elkaar. Denk maar eens aan je eigen jeugd. Zonder dat je hebt moeten wennen aan horror, toch zaten er monsters onder je bed.

Het is aan ons als christenen om onze kinderen te leren dat angst niet van God is, maar dat we er wel mee hebben te dealen. Dit doe je niet door nog meer angst erin te stoppen maar door te kijken naar de persoon die sterker is dan jou angst. Jezus Christus! 1 Johannes 4 vers 4b zegt: “Hij die in mij is, is machtiger dan hij die in de wereld is”!

Ook zegt 1 Johannes 4 vers 18: “De liefde laat geen ruimte voor angst; volmaakte liefde sluit angst uit”!

Laat kinderen niet wennen aan angst maar leer ze het verslaan in de naam van Jezus!!!

Read More →
Exemple

Hard werken… zonde van je tijd!?

Neeltje! Neeltje! NEELTJE! Ik schrik wakker draai me om en kijk op de klok. Het is zaterdagochtend 8.30 uur. Onderaan de trap roept mijn moeder: “Tijd om op te staan! Je kamer moet nog opgeruimd worden, uitslapen is zonde van je tijd!”

Mijn ouders hebben mij meegegeven dat hard werken belangrijk is. Dit vonden zij zo belangrijk dat uitslapen er niet bij hoorde. Daarnaast kregen we regelmatig klusjes die we moesten doen. Mijn ouders waren zelf ook altijd hard aan het werk, er was altijd genoeg te doen. Doordat mijn ouders het zelf ook voorleefden aan mij, is het voor mij vanzelfsprekend geworden. Ik weet niet anders dan dat het normaal is om hard te werken. Het werd mij naar me toegeroepen vanaf onder aan de trap. Maar vooral heb ik het meegekregen omdat mijn ouders het aan mij voorleefden. Het werd iets natuurlijks.

Als ik dit doortrek naar geloofsopvoeding besef ik dat het belangrijk is om als ouder niet alleen over God te vertellen, maar vooral Gods liefde uit te leven. In Genesis 1:27 staat dat wij als zijn evenbeeld gemaakt zijn en dus het beeld van God weerspiegelen. Wat een grote verantwoordelijkheid hebben we dan als christen en als ouder.  Dit kan alleen als je zelf een intieme relatie hebt met God. Hoe dieper je God leert kennen, hoe meer je het ook zal voorleven. Het is dan iets wat natuurlijk gaat.

Efeze 5:1-2 Volg dus het voorbeeld van God, als kinderen die hij liefheeft, en ga de weg van de liefde, zoals Christus, die ons heeft liefgehad en zich voor ons gegeven heeft als offer, als een geurige gave voor God.

Neem vandaag eens de tijd om te denken wat jouw kinderen aan jou zien, hoe leef jij God voor aan jouw kinderen?

 


C-Generations

Read More →
Exemple

De macht van de witte Leeuw!

Hij is overal! Voor je, achter je en om je heen. Over wie heb ik het? Ja natuurlijk, de witte Leeuw. Hij is supersterk en verslaat met gemak iedere vijand. Ook de zwarte reus met zijn lelijke kop!
Kinderen weten dat God sterker is dan de duivel. Mochten ze dat nog niet weten; legt Coen Nuijten het uit in het eerste hoofdstuk van het nieuwe, originele kinderboek ‘De macht van de witte leeuw’.
Maar het verhaal stopt niet bij de wetenschap dat de duivel verslagen is… Want hij liegt en bedriegt nog alles bij elkaar. Wij moeten leren om Gods wapens te gebruiken, zodat God ook de baas is in ons dagelijks leven. Maar welke wapens heb je dan? En hoe werkt het nu precies met Gods koninkrijk? Wie is de Heilige Geest en wat is nu precies je hart?
Al deze vragen worden beantwoord op een hele leuke en spannende manier. Het boekje is geschreven door Coen Nuijten. Zijn creativiteit gecombineerd met inzicht in de geestelijke wereld gaat jouw (klein)kind, neefje, nichtje zeker helpen om beter samen te werken met ‘De macht van de witte Leeuw’!

Bestel hier ‘De macht van de witte Leeuw’

Read More →

C-Focus – ‘ik ga fulltime’

 

god is goodHet is een spannende tijd voor mij persoonlijk en ook voor C-Generations. Ik ga namelijk fulltime werken voor C-Generations. Dit houdt in dat ik ga stoppen bij mijn huidige werkgever waar ik bijna 5 jaar heb gewerkt. Ik laat een goedlopend bedrijf achter. Een bedrijf  waar ik succesvol in heb meegebouwd met een passend salaris. Dit is een grote uitdaging, maar mijn vrouw en het C-Generations team zijn er van overtuigd dat God heeft laten zien dat dit de enige juiste stap is.

Komende periode zal een periode zijn van veel spreken en het voorbereiden daarvan. Daarnaast komen er een aantal grotere events aan; zoals de Reveilweek wat ook veel voorbereiding vraagt. Niet alleen voorbereiding, maar ook veel meer als team gaan samenwerken om zoveel mogelijk Impact te hebben in Nederland en daarbuiten. Dit is dan ook een groot focuspunt met als visie: een krachtige en aantrekkelijke kerk te bouwen!

Ook zijn we bezig met een nieuw project genaamd C-Kids. Hierin willen we meer training geven aan kinderwerkers. We willen ook events organiseren voor de kinderen zelf. We ervaren dat dit heel goed werkt om de kerken krachtig te laten groeien met aantrekkelijke events. Binnenkort meer info!

Coen Nuijten

Read More →

C-Hour of Power

15 januari was het zover… De uitzending bij Hour of Power! Een christelijk kijkcijferkanon waar ik op de bank mocht zitten bij Jan van de Bosch thuis. De dag van de opname gaf toch wat spanning, omdat alles nieuw voor mij was. Toen ik bij Jan binnen kwam en de camera ploeg al druk bezig was, liep Jan pas twintig minuten later binnen.

Omdat we elkaar nog nooit gezien hadden, dacht ik Jan netjes een hand te geven. Jan besloot anders en gaf mij direct een vriendschappelijke stomp in de maag. Nadat ik hem in mijn gedachten over mijn schouder had gegooid, was direct alle spanning weg. Ik voelde mij thuis in het prachtige huis. Dit zagen de kijkers ook van Hour of Power, want wat een geweldige reacties hebben we gekregen over de antwoorden die ik mocht geven op de vragen die gesteld werden.

Een geweldige opening van het nieuwe jaar. En als je het nog niet gezien hebt, klik dan op het filmpje.

 

Read More →

Zo’n twee jaar geleden zijn we begonnen vorm te geven aan een droom: ‘Fun, Teach & Impact’.
Zo aan het einde van het jaar kijk je terug en besef je dat het een enorm gezegende tijd is geweest. Maar je kijkt ook weer vooruit: ‘Waar mogen we nog meer en verder van dromen?’. Voor dit nieuwe jaar heeft God verscherping van visie gegeven om een nieuw seizoen in te stappen. Dat heeft geresulteerd in een nieuwe naam en daarbij ook een nieuw logo.
Waar ‘Fun, Teach & Impact’ vooral de methodiek aangeeft (in elke uitingsvorm zit fun, teach en impact), is het vooral de visie die we willen communiceren en uitdragen met de nieuwe naam. En dat is: C-Generations.
En nee… de ‘C’  staat niet voor Coen. Maar wel voor Christus! En ook voor de fonetische ‘see’. Het zien van de generaties. Elke leeftijd en generatie heeft zijn krachten, maar ook zijn zwaktes. Als verschillende generaties samenwerken, waarderen, accepteren en van elkaar leren, dan ontstaat er heelheid, vrijheid en een aantrekkelijke krachtige kerk! Dat is wat C-generations wil bereiken (en ja dat doen we nog steeds met veel Fun, Teach & Impact)!

De aankomende tijd zal de site ook wat gaan veranderen; hou het dus goed in de gaten!

Read More →
Exemple

500 helden op sokken

Alweer ruim 5 maanden geleden kwam het boek ‘Held op sokken’ uit. Met een spetterende boekpresentatie en verschillende spreekbeurten in het land, zijn er nu ook ruim 500 boeken verkocht! Een boek schrijven was een geloofsstap, maar de reacties zijn geweldig! Ik krijg veel te horen dat het boek herkenbaar en grappig is, maar ook dat het impact heeft. Helemaal passend bij de gedachte van: Fun Teach & Impact. Het boek is nu ook te bestellen via de vernieuwde site: www.coennuijten.nl. Omdat ik merk dat het boek ook veel als cadeau wordt gedaan, bijvoorbeeld om te lezen op vakantie, kun je nu 2 boeken bestellen en worden er geen verzendkosten gerekend!

IMG_9369

Bestel het boek snel op: www.coennuijten.nl/bestelformulier

Read More →